Qui som i què fem ?

Qui som?

Amb 38 anys d’experiència en el sector de l’educació infantil i el lleure, des de fa 25 anys oferim una experiència única on esport i diversió són els protagonistes, basada en un model educatiu format i desenvolupat al llarg de tots aquests anys. Seguint aquesta il·lusió per l’educació i pel temps de lleure, ja fa 17 anys es va idear una proposta educativa-esportiva per l’època estival: les estades esportives i campus Llunaesports.

Llunaesports és una empresa que ofereix una alternativa de lleure molt completa pels campus i colònies d’estiu. Aquesta oferta és oberta a tothom que tingui ganes de passar-ho bé, d’aprendre i de conviure amb nous i antics companys/es fent activitat física (tant especialitzada com de lleure) durant 6 dies en plena natura.

Comptem amb un equip de monitors format en els diferents àmbits de l’educació i el lleure i especialitzats amb un pla de formació intern de Llunaesports. Paral·lelament, tots compten amb un alt nivell d’anglès.

Què fem?

Llunaesports World és un campus multidisciplinar integrat i ambientat en un món paral·lel durant les 24 hores del dia, on el nen és el principal protagonista. Les diferents línies del Campus (Aventura, Bàsquet, Commercial Dance, Futbol i Xocoxef) conviuen al llarg de sis dies en un ambient natural, màgic, essent partíceps d’una història comú, compartint estones de diversió amb els companys i fent noves amistats.

Escollir un dels campus és especialitzar-se i gaudir d’aquell esport o activitat durant 4 hores diàries, repartides en dues sessions de 2 hores al matí i 2 hores a la tarda.

Tots cinc campus conviuen conjuntament fent activitats de migdia, jocs de nit, anar al menjador pels àpats, i barrejats a les habitacions (però sempre per edats similars).