Llunaesports és una empresa que ofereix una alternativa de lleure molt completa pels campus i colònies d’estiu. Aquesta oferta està oberta a tothom. Només es necessita que el participant tingui ganes de passar-ho bé, d’aprendre i de conviure amb nous i antics companys i companyes fent activitat física (tant especialitzada com de lleure) durant 6 dies en plena natura. Dedicats 37 anys a l’educació infantil, des de ja fa 24 anys estem també dins el món de les colònies, donant una oferta a les escoles, les AMPAs i les famílies durant tot el curs escolar amb el nom de Can Castellar. Seguint aquesta il·lusió per l’educació i pel temps de lleure, ja fa 17 anys es va idear una proposta educativa-esportiva per l’època estival: les estades esportives i campus Llunaesports. Llunaesports segueix potenciant tots els aspectes educatius que es busquen en les colònies escolars i es barregen amb d’altres de caire més esportiu i de lleure. I, és d’aquí, d’on surten les cinc línies: campus de futbol, campus de bàsquet, ball modern, xocochef  i colònies d’aventura.

Escollir un dels campus és especialitzar-se i gaudir d’aquell esport durant 4 hores diàries. Si l’opció és aventura es realitzaran unes colònies on les excursions, els tallers, els jocs tradicionals i cooperatius, les gimcanes i jocs alternatius estaran presents també durant 2 sessions de 2 hores al dia.

La resta d’hores totes quatre opcions s’uneixen en una: conviure i gaudir de noves amistats en mig d’un entorn natural. Tots tres campus conviuen conjuntament fent activitats de migdia, jocs de nit, anar al menjador pels àpats, i barrejats en les habitacions (però sempre per edats similars).