Bàsquet

El Campus de Bàsquet és una estada dissenyada per a tothom que vulgui aprendre i/o perfeccionar els aspectes tècnics i tàctics del bàsquet, d’una manera divertida en companyia de nous amics i amigues.

A les 4 hores diàries es treballen els següents aspectes: Fonaments de bàsquet com el bot, la passada, el llançament a cistella i situacions d’1×0, 1×1 i 2×1 (els petits). Domini de pilota, tir, joc de peus, fonaments defensius (1×1), situacions d’1×1, 2×2, 3×3 i superioritats, fomentant la “lectura” i comprensió del joc (els grans).

A la tarda, mitjançant competicions i partits, es posen en pràctica els coneixements i les habilitats adquirides durant les sessions del matí.

També es fan xerrades tècniques i sessions de video. S’agrupa tant per edats com per nivells (en funció de les dates i dels grups). La resta d’hores es realitzen activitats de lleure.

El campus de bàsquet disposa d’un monitoratge d’alta qualitat: realitzat per llicenciats i diplomats en educació física i monitors especialitzats en bàsquet; tots professionals experts en les edats de formació.

Les instal·lacions  són excel·lents per la pràctica d’aquest esport.

Entrenaments: 4 hores diàries d’entrenament específic de bàsquet: 2 hores al matí (aspectes tècnics i tàctics), 2 hores a la tarda (competicions on es posa en pràctica el treballat al matí).

Edat: De 6 a 14 anys. Pels repetidors de més edat, fer abans consulta.

anterior
següent
Slider